Aktuális...


2002.05.07: Egy új meghívó

Békésre és jelentkezési lap

2001.11.15: Ismét egy év ...

A tettek hiánya magukért beszélnek...

2000.11.15: Ismét egy év ...

Az egyetlen öröm amiröl beszámolhatunk, hogy végre rákerültünk a remélhetöleg végleges szerverre és igy remélen cimünk többet nem változik ! Annyi ötlet, terv vár még megvalósitásra !

2000.09.11: A Magyar Baptisták II Világtalálkozója ...

... akinek ugyananyira kellemes emléket jelent mint számomra, vagy aki sajnos nem lehetett ott nézze meg a képeket !

2000.05.06: A Magyar Baptisták II Világtalálkozója ...

... 2000 augusztus 11-13 közt Nagyváradon kerrül megrendezésre !
Részteles infó:

1999.11.15: Egy év !

Egy éve, áll már lapunk...
De elégedetségre nincs okunk... Igaz február óta nem lehetett oldalunkat külfölröl elérni, igy gyakorlatilag nem állt módunkban azt karbantartani ! Szigurúan ragaszkodunk hozzá, hogy a "Lapoknak" otthon a helyük, igy idöbe telt egy mindenszempontból kielégitö helyet találni... Szeretnénk minnél hamarabb egy aktualizált megjelenéssel és tovább fejlesztett Lapokkal szolgálni kitüzött céljainkat !

1998.10.16: Psalmus

Idézet egy e-mail-böl:

" Nem tudom, hogy ismered-é a Psalmus énekegyüttest. Õk egy nagyon jó énekcsoport, a nyáron már németországi turnén is voltak, és most egy nagyszabású karácsonyi koncertsorozatra készülnek. Ez a kb 12 fõs együtesbõl, és az alkalmilag összeállt kb. 40 fõs háttérkórusból áll. Jövõre van tervezve egy kazatta, ill. CD kiadása is. Engem, mint az internethez valamelyest értõt megkértek, hogy próbáljam bizonyos helyeken terjeszteni (reklámozni) a koncerteket, és én egy oldalról rád gondoltam. Leírom a menetrendet:

Dec. 13. Pesterzsébeti evangélikus templom
Dec. 20. Pólus Center (csak a Psalmus, háttérkórus nélkül)
Dec. 26. Vác Mûv. Központ
Dec. 27. Szeged

Ez az elõre várható program, ami még igencsak változhat/bõvülhet, és ezeken kívül vannak bizonyos zártkörû elõadások is, bizonyos csoportok részére. Hálásak lennénk, ha a honlapotokon ennek egy kis hírverést tudnátok csinálni, ezzel is segítve minél több embert elõször erre a koncertre, majd ezen át Krisztushoz. "