továbbadni a Mindenható Isten szeretetéről szóló örömhírt, és tartani a kapcsolatot azon lelki testvéreinkkel és barátainkkal, akik távol vannak tőlünk.

Testvéreim, legyetek tehát hosszútűrők az Úr eljöveteléig. Íme, a földműves várja a föld drága gyümölcsét, türelmesen várja, amíg az korai és késői esőt kap. Legyetek ti is hosszútűrők, és erősítsétek meg szíveteket, mert az Úr eljövetele közel van. (Jak 5,7-8)

Hírek

Imaházmegnyitó és Nádasdról elszármazottak találkozója

Augusztus 22-én Nádasdról elszármazottak találkozóját, 23-án pedig imaházmegnyitót tartunk [tovább...]

Áhítat

A 2015-ös Áhítat reggeli és esti igehelyei valamint magyarázatai olvashatóak [ITT]

Elkészült

Elkészültek DVD-k a lelkipásztor beiktatásról [tovább...]

ÜzenődobozNádasdról elszármazottak találkozója

és imaházmegnyitó

Isten kegyelméből az elmúlt két évben szinte teljesen újjáépülhetett a baptista imaház Nádasdon. Még folynak a munkálatok, de Istenbe vetett hittel és jó reménységgel tervezve, ebben az évben szeretnénk ünnepélyesen megnyitni az imaházunkat. Úgy láttuk, hogy az augusztus 23.-a, vasárnap lenne alkalmas ennek az ünnepi alkalomnak a megtartására. Szeretettel várjuk erre a napra azokat, akik szeretnének velünk együtt hálát adni Istennek az Ő gondviseléséért!

A szombati napon (aug. 22.) pedig szeretnénk Nádasdról elszármazottak találkozóját tartani, amikor legyen lehetőség ápolni a közösséget, azon testvéreinkkel, akik Nádasdról származnak, de jelenleg nem itt élnek. Szeretettel kérjük azokat a vendégeket, akik számítanak részt venni a szombati találkozón, hogy jelezzék részvételi szándékukat augusztus 1.-ig, emailban vagy telefonon. Várjuk a találkozást!

 

Összejöveteleink:

Szerda: 19:00-20:00 Istentisztelet

Péntek: 19:00-20:00 Imaóra

Vasárnap: 10:00-12:00 Imaóra és Bibliaóra

17:00-19:00 Istentisztelet

Mindenkit szeretettel várunk!