Cím - Cinkotai Baptista Gyülekezet

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Cím

Gyülekezetünk épülete Budapest XVI. kerületének egyik legforgalmasabb fõútjához közel, de mégis egy csendes kis utcában található meg.
Tömegközlekedéssel és autóval is egyszerûen elérhet minket.
Amennyiben az Örs Vezér terérõl induló HÉV-vel jön hozzánk, akkor a gödöllõi HÉV vonalát használja és Ilonatelep megállónál szálljon le. Ezt követõen a Gazdaság úton menjen az elsõ jobbra kanyarodási lehetõségig, ahol a Georgina utcába jut. Itt az elsõ sarok után a harmadik ház a bal oldalon az imaház épülete.
Az IKEA áruház mellõl induló 45-ös busszal is elérhet minket, ha a végállomásig közlekedik, hiszen az épp a Georgina utcában van. Leszállás után a busz menetirányának megfelelõen 2 perc alatt az imaházhoz érhet.
Az épület távolról beolvad a környezetbe, hiszen hasonló egy átlagos családi házhoz. Közelrõl nézve viszont a falon látható kereszt arra utal, hogy - ha a ház nem is, de - a család nagyobb egy átlagosnál.
Nemrég elkészült a gyülekezeti házat hirdetõ tábla "Baptista imaház" feirattal, amely távolabbról is látható, így segít megtalálni minket!
Régi elképzelésünk valósult meg mostanában, amikor a Szabadföld úton el tudtuk helyezni tábláinkat, amelyek segítik gyülekezetünk megtalálását.
Egy-egy tábla a belváros és a Gödöllõ felõl érkezõk számára is látható, pontosan a Rózsalevél utca elõtti elhaladás elõtt, mivel a Rózsalevél utcába történõ befordulással közelíthetõ meg legegyszerûbben a Georgina utca 59. (a Szabadföld útról).
Reméljük, sokak számára lehet hasznos segítség a két tábla!
 
Copyright 2015. All rights reserved.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz