Üzenőfal

Ahová te is beírhatsz !

A nem ideillő üzenetek törlésére minden jogot fenntartok !!!
2017.03.27 00:04 : Porcsalmy Etposzojka a Hotel Ekvában szállt meg
A világ teremtése után született Numi-Tórem és a Földanya fiaként. Egyes változatokban az apja azonban az Alvilág-fejedelme. Eredeti neve Daruláb-sítalp-bőr (ennek valódi értelmét nem sikerült felfedni). A világot megteremtő szülei helyett ő állítja helyre a kozmosz stabilitását nőszerző vállalkozásai során, bár mind tőlük, mind Kaltes-asszonytól segítséget kap. Táltos harmadfű lován közlekedik (utalva arra, hogy a tajgán élő obi-ugorok őseinek életében központi szerepet játszott a ló). Az ember megteremtése után legfőbb támaszuk lesz.
 
2017.03.26 18:09 : világügyelő férfi
Álom, amit egy gránátalma körül repülő méh okozott egy másodperccel az ébredés előtt pilis
 
2017.03.25 14:29 : Testsólyom
Morális molekula pilis
 
2017.03.22 00:10 : Dögletes Dezső szakmunkásképzői nyilvános rendes tanár, Kazánkovácsok Kamarájának nem tiszteletbeli vezetője, az Intim Falcsapkodó Társaság alelnökhelyettese, a Magyar Csatornapatkány Szövetség örökös rendes gőzlegénye
Tatabányai Uradalmi téglagyár cserepeinek felhelyezése hamvas malteros bálnaseggbe pilis
 
2017.03.22 00:04 : A Várkert Bazár étterem különlegessége a bohóchalas szusi L. Simon László ajánlásával
A képeket a berlini rendőrség tette közzé a kókuszágyúról.

Berliner-Polizei-stellt-Kokosnuss-Kanone-sicher-Mann-fast-getrof
Fotó: Polizei Berlin / Facebook
Mint kiderült, a szerkezetet diákok építették egy antarktiszi művészeti kiállításra, és ki akarták próbálni, mielőtt útjára indítják. A Monopol magazin szerint az ágyú Julian Charriere svájci alkotó a The Purchase of the South Pole (A Déli-sark megvétele) elnevezésű művészeti projektjének része. A rendőrök lefoglalták a kókuszágyút, hogy megvizsgálják, nem sérti-e a fegyverhasználatot szabályozó törvényt. A svájci művész terve az, hogy a pénteken nyíló első antarktiszi biennálén olyan kókuszdiókat fog kilőni, amelyeket a Bikini-atollra tervezett kirándulásán gyűjt majd. Túráját az UNESCO támogatja.
 
2017.03.20 23:17 : a Mindent tudó és halló úr olivabogyós túrórudit eszik
Theurang a tibeti mitológia félkarú féllábú félszemű lény képében megjelenő istenségeinek csoportja, a hagyomány szerint a kozmikus aranyteknőc zsírjából születtek. különféle légköri jelenségeket személyesítenek meg, s az ég alsó rétegeit lakják. a Theurangok ura, Pehár (Ph-mérő) "az ég fehér theuja". A kilenc fivér csoportja hóvihart, ítéletidőt, jégesőt küld a földre, viszályt szít.
 
2017.03.20 23:11 : Projektanya túrórudi-misztériumvallása
Baszang testét egy boszorkány csapta szét vaskalapácsával hét részre, ezek a részek alkották a Dologan Ebügent. Testrészeit Kormuszta emelte az égre, mert Baszang legyőzte a fehér bikával küzdő fekete bikát. Egyes változatok szerint a fehér bika magának a legfőbb istenségnek a megtestesülése, a küzdelem pedig a nappal és az éjszaka váltakozásának szoláris témája. (Vö. a Buha Nojon Bábaj-ról szóló mítosszal)
 
2017.03.16 00:32 : Dörej Bálint
a szívem szakad beléd b+
 
2017.03.15 02:04 : Schneider Klütaimnésztra sejtautomatából iszik
pisze kocka pilis
 
2017.03.12 12:01 : Doppelganger
1 Midőn fönn az ég nevetlen
2 s alant a föld szintazonképp

3 Apszu, az őskezdet, minden dolgok teremtője-atyja

4 s Mummu-Tiámat ősanyánk még

5 vizeikkel egybemosódtak

6 nem volt szárazföld se, láp se

7 s egyike sem az isteneknek[2]
 
2017.03.12 00:06 : Krisz Bőrkard fotograffiti
Vájár Vi Hiör ? Kérdezte a Vájárképző filozóofiliatanára.